BANDCOACHING

HOME / BANDCOACHING

BANDCOACHING MET OPTREDENS

VOOR ELK NIVEAU, LEEFTIJD EN SMAAK

Ready To Play organiseert veel optredens en presenteert zich op diverse festivals en evenementen. Ready To Play bandcoaching is zeer succesvol en groot geworden in Den Haag. Veel optreden is belangrijk voor de ontwikkeling en naamsbekendheid van bands.
Met een team van gemotiveerde coaches begeleidt Ready To Play op dit moment meer dan 50 bands en meer dan 300 songwriters en instrumentalisten. Voor zowel beginners als gevorderden hebben wij een profielgericht plan. Na inschrijving krijg je eerst een intake-gesprek. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en onze mogelijkheden en delen vervolgens de bands in. Met bestaande bands maken we een ontwikkelingsplan en bespreken mogelijkheden voor opnames en extra optredens. Gevorderde bands kunnen kiezen voor het standaard traject bandcoaching met optredens, bandcoaching+ of bandsupport.

TIPS, TRICKS EN GIGS

Ontvang zinvolle tips & tricks en kom terecht in een groot netwerk van jonge aanstormende bruisende muzikanten en muzikale evenemten. Onze ervaren coaches delen hun passie voor muziek graag met jou en staan te stuiteren om nieuwe talenten te begeleiden!

okay, je bent enthousiast. Maar wat houdt een workshop bandcoaching nu precies in?

INDELING

Twee keer per jaar start er een workshop bandcoaching. Dit begint met een intake waarbij gekeken wordt naar je leeftijd, ervaring, niveau en muzieksmaak. Na de intake wordt gekeken welk traject het beste bij jou past en worden de bands samengesteld.
Met reeds bestaande bands maken we een plan!
Voor gevorderden bands: Act Development: Marketing, Performance, jaarplan, pre-produktie (studio), Bio’s schrijven, media-training etc.

BANDCOACHLESSEN

  • Optredens
  • Samenwerking met andere culturele organisaties en evenementen

Ready To Play werkt onder andere samen met:
Musicon (Kaderock en bandcoaching), Talent Event, X-Posure, Popcentrale, HPC, SKVR, Like2Dance, Haagse Popweek, Zeeheldenfestival en de Popunie.
Daarnaast organiseert Ready To Play veel optredens in het Paardcafe, de Supermarkt, HPC-cafe, Lokaal Vredebreuk, Musicon en uitwisselingsprojecten met Rotterdam, Gouda en Dordrecht.

LOCATIES

Wij geven bandcoaching in Musicon en in het Haags Pop Centrum in Den Haag.

In Den Haag is dat in muziekcentrum Musicon aan de Soestdijksekade 345. Hier is een zaal met een groot podium en een bar. Er zijn tien oefenruimtes. Het Musicon is the place to be voor Haagse muzikanten. Wist je dat Maroen, Di-rect en zelfs Anouk hier hebben gespeeld.

WANNEER

Bandcoaching start doorgaans in februari en in september.

PRIJZEN

MAAK KENNIS MET
DE COACHES